Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı ve Veteriner Hekim Öğrencileri Kulübü tarafından Sivasspor Atlı Spor Tesislerine Gezi

Haber Tarihi :   01.12.2018

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı ve Veteriner Hekim Öğrencileri Kulübü tarafından Sivasspor Atlı Spor Tesislerine 1 Aralık 2018 tarihinde gezi düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat ALTAY, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan YÜKSEL, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Murat YÜKSEL ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem YÜKSEL ile 60 kişilik öğrenci grubunun katıldığı gezide aynı zamanda geleneksel atlı okçuluk sporcusu ve Sipahi Sivas Atlıspor Kulübü üyesi olan Doç. Dr. Murat YÜKSEL tarafından temel binicilik eğitimine yönelik önemli hususlar, at ırkları ve atlı spor türleri hakkında bilgiler verildi. At biniciliği ile devam eden etkinlik öğle yemeği ile son buldu.