SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ

Haber Tarihi :   11.03.2019

08 MART 2019 Cuma akşamı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim YILDIZ, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat ALTAY, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hakan IŞIDAN, Dr. Öğr. Üyesi Erhan YÜKSEL ve öğrenciler ile onların sorunlarına hızlı ve etkin çözümler üretmek amacıyla “Söz Meclisi” programında bir araya geldi.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ ve fakültemiz akademisyenleri ile öğrencileri katıldı.

Moderatörlüğünü Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep TOPARLI’nın yaptığı Meclis’te Veteriner Fakültesi ve Hayvan Hastanesi’nin bölgesel ve ulusal çapta sağlık hizmeti vermesi için, bilimsel çalışmaların daha üst seviyeye çıkması amacıyla yürütülecek çalışmalar hakkında neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.