ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Başlama Tarihi :   17.09.2021 Bitiş Tarihi :   01.07.2022

Üniversitemiz genelinde öğrencilerimizin daha fazla yayın hakkında bilgi edinmesi ve ekonomik koşullarda yayın edinebilmeleri amacıyla özel sekter ve kamu kurum ve kuruluşlarınca kitap, dergi, veri tabanı aboneliği vb. kaynakların tanıtımı ve satışı amaçlı standlar (Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 30.07.2021 tarih ve 25-12 sayılı kararı çerçevesinde ) kurulmaktadır. Her ne kadar firmalara bu kapsamda vadeli (tahattütname, senet vb. yöntemlerle) satış yapılmaması koşuluyla stand açma izni verilmişse de aksi yönde uygulamalar yaşanabilme olasılığı bulunmaktadır.

Bu kapsamda özellikle yeni kayıt yaptıran öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilerimize yukarıda zikredilen husus önemle duyurulur.