Belgegeçer : 0 346 219 1812
 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesini Giresun Üniversitesi Alucra Turan BULUTCU MYO Ziyareti

Giresun Üniversitesi’ne bağlı Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri eğitimlerine katkı sağlamak ve mesleki deneyimlerini artırmak amacı ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanemize teknik ve sosyal gezi düzenleyerek ziyaret etmişlerdir.

Gelen öğretim elemanları ve öğrencilere Veteriner Mesleği ile Hayvan Sağlığı ve Hayvan Hastanemiz hakkında bilgiler verilmiştir.

Bu ziyaretlerinden dolayı Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür ederiz.