2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında Toplandı.

Haber Tarihi :   30.11.2021

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurulu sayın rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ başkanlığında pandemi kuralları çerçevesinde toplanmıştır. Toplantının açılış konuşmasında dekanımız Prof. Dr. Barış Atalay USLU fakültemizin ve hayvan hastanemizin dünü bugünü ve yarını hakkında sunum yaptı. Bu sunumda akademik ve idari yapılanmamız ve eksiklerimiz ile fakültemizin akreditasyon çalışmaları hakkında ve akreditasyon için gerekli olan alt yapı çalışmaları ile ilgili kurula bilgi verdi. SAyın rektörümüzde bu konularda desteklerinin devem edeceğini bildirdiler. Kurulun soru cevap kısmında araştırma görevlilerinin 50/d kadrosunda olmalarının sakıncaları ile ilgili sorular soruldu, sayın rektörmüz bu konu ile ilgili YÖK başkanı ile görüştüğünü bildirdi. Akademik kurulumuz yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisi ile toplantısını bitirdi.