SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ

Haber Tarihi :   27.12.2019

Üniversitemiz 1. sınıflarda okutulan "Hayvan Hakları" Alan Dışı dersini alan öğrenciler ders sorumlusu Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan YÜKSEL öncülüğünde sahipsiz hayvanlara dikkat çekmek amacıyla 26 Aralık 2019 tarihinde Sivas Belediyesi Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteline ziyarette bulundular. Dr. Öğr. Üyesi Erhan YÜKSEL öncülüğünde öğrenciler ziyaret kapsamında Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Otelinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirildi ve sahipsiz hayvanlarla birebir ilgilenme fırsatı yakaladılar. Ziyaret öğrencilerin kendi harçlıklarıyla satın aldıkları mamaların Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteline bağışta bulunulmasıyla sona erdi.