ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE (ÖNEMLİ)!

Başlama Tarihi :   07.09.2020 Bitiş Tarihi :   31.01.2021

COVID-19 küresel salgınının muhtemel seyri ve üniversitelerin alacağı tedbirlere ilişkin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci” rehberi göz önünde bulundurularak; 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin sağlığını tehdit etmeyecek planlamalar yapılmıştır. Üniversitemiz Senato Kararı ile Veteriner Fakültesi 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılındaki 5 inci sınıf dersleri hariç tüm teorik ve uygulamalı dersler uzaktan eğitim yolu ile yürütülecek, 5 inci sınıf derslerinin teorik kısımları tamamlandıktan sonra klinik uygulamalar seyreltilmiş gruplar halinde yüz yüze yürütülecektir. Bu doğrultuda yapılacak ders programları öğrencilerimize duyurulacaktır.

Veteriner Fakültesi Dekanlığı