SİVAS VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN “GENÇLİK ve GÜVENLİ GELECEK” KONFERANSI

Haber Tarihi :   25.02.2020

Sivas Valiliğinin koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “GENÇLİK ve GÜVENLİ GELECEK” isimli proje kapsamında; fakültemiz öğrencilerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli uzman personel tarafından; terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadeleler toplumun her katmanı ile birlikte gerçekleştirilmesi ve bu mücadelenin psikolojik yönden en üst seviyede desteklenmesi, ülkemiz aleyhinde yıkıcı, bölücü ve dini istismar eden terör örgütlerine karşı ortak mücadele bilinci ile bu örgütlerin gençlerden kendilerine nasıl eleman kazanma çalışmaları yaptıkları konusunda bilinçlendirme ve teröre karşı devlet-vatandaş işbirliği ile halkın devletine olan güven ve desteği hakkında bilgilendirme konferansı yapılmıştır.

Bu projede emeği geçen başta Sivas Valiliğimiz olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğümüz personellerine teşekkür ederiz.