TAGEM-14/AR-GE/28 Nolu Proje toplantısı 17.10.2014 tarihinde yapıldı.

Başlama Tarihi :   20.10.2014 Bitiş Tarihi :   15.11.2016

Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hakan IŞIDAN‘ın proje yöneticisi olarak, Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İbrahim SÖZDUTMAZ ile Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi, öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat KARAHAN ve Yrd. Doç. Dr. Recep KALIN’ın da araştırmacı olarak görev aldığı “Viral Hemorajik Septisemi Virüs (VHSV) Spesifik Hızlı İmmunokromatografik Test Kiti Geliştirilmesi” adlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM-14/AR-GE/28) projesi çerçevesinde Proje Başlangıç Toplantısı 17 Ekim 2014 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğünden, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğünden ve Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden çok değerli katılımcılar iştirak etmişlerdir. Düzenlenen proje başlangıç toplantısında, katılımcılara proje özet olarak tanıtılmış ve projenin AR-GE niteliği vurgulanmıştır. Ayrıca 286.365,00 TL bütçesi ile desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilecek olan alımlarla Veteriner Fakültesi altyapısının kazanımları ifade edilmiştir.

TAGEM Link